Voorlopig worden alle recreatieve activiteiten geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn, voorlopig tot en met 30 juni. Dat zijn de richtlijnen van de overheid. Daarom annuleert Literatuur Vlaanderen alvast alle aanvragen voor gesubsidieerde lezingen die voor die periode geregistreerd werden via auteurslezingen.be. We willen iedereen aanmoedigen om de lezingen op een later moment te proberen inplannen. Als je in onderling overleg een nieuwe datum hebt gevonden, kunnen we de geannuleerde lezing opnieuw goedkeuren. Binnenkort zal je een automatische annuleringsmail voor je aanvra(a)g(en) van ons ontvangen. Je kan de status van je lezing ook steeds nakijken op je profiel op de website.

Auteurs en organisatoren die ons zelf al gecontacteerd hebben proberen we ook zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Alvast bedankt voor je geduld!

Als je hier verder nog vragen over hebt, of als je een nieuwe datum voor een lezing wil doorgeven, mag je ons altijd mailen via info@auteurslezingen.be. Omdat we ook met team auteurslezingen zo veel mogelijk van thuis uit werken, zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Blijf gezond en met warme groeten van team auteurslezingen,

Nanne, Lore en Lien