Team Auteurslezingen.be

Foto team auteurslezingen (v.l.n.r. Lien, Lore, Nanne)

Heb je een vraag over auteurslezingen? Wil je advies op maat over een interessante auteur, illustrator of vertaler om uit te nodigen? Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Mail dan naar info@auteurslezingen.be of bel naar 03 270 31 60. Je kan ons ook op Facebook volgen!

Auteurslezingen.be is een onderdeel van Literatuur Vlaanderen. Literatuur Vlaanderen ondersteunt de letterensector in Vlaanderen - van auteur tot lezer - in opdracht van de Vlaamse Regering en de Vlaamse minister van Cultuur. Ze doet dat met subsidies voor auteurs, vertalers, uitgevers en organisatoren. Gesubsidieerde auteurslezingen vormen een belangrijk onderdeel van de werking: auteurs die vertellen over hun werk kunnen een publiek immers als geen ander begeesteren en warm maken om (meer) te gaan lezen.

Literatuur Vlaanderen speelt ook een belangrijke rol in het bijeenbrengen van de vele spelers in de boekensector. Ze stimuleert hen om over beleidsdomeinen en grenzen heen te kijken en hecht veel belang aan het (samen) werken aan een rijk en divers literair landschap met een ruim en inclusief boekenaanbod. Je leest er alles over op www.literatuurvlaanderen.be.

Voor meer informatie over hoe Literatuur Vlaanderen omgaat met je persoonsgegevens kun je de privacyverklaring lezen.

De logo's van Literatuur Vlaanderen en Auteurslezingen.be kun je hier downloaden.

Literatuur Vlaanderen
Generaal Van Merlenstraat 30
2600 Berchem
Ondernemingsnummer: 0850.465.910
IBAN: BE70 3751 1173 8625
BIC: BBRUBEBB
www.literatuurvlaanderen.be