Alles wijst erop dat we ook de komende maanden nog rekening moeten houden met het coronavirus. Gelukkig mogen er sinds enkele maanden wel opnieuw auteurslezingen georganiseerd worden, zolang er rekening wordt gehouden met de nodige veiligheidsmaatregelen.* Dat betekent dat Literatuur Vlaanderen de compensatiemaatregel voor gesubsidieerde lezingen heeft stopgezet.

Wat als een geplande lezing toch nog geannuleerd wordt?

Wanneer een lezing toch niet zoals gepland kan doorgaan, moedigen we de organisator en auteur aan om samen op zoek te gaan naar een alternatief. Misschien kan er een grotere zaal geboekt worden? Of kan de lezing op een later moment ingepland worden? Wie weet kan de lezing ook wel online plaatsvinden? Team auteurslezingen denkt hier graag mee over na, als dat nodig is. Mochten de plannen voor de lezing wijzigen, dan kun je steeds dit via mail aan ons laten weten. Wij passen je aanvraag dan aan.

Zo zorgen we samen voor opnieuw inspirerende en verbindende – maar bovenal veilige – auteurslezingen!

* Wil je een activiteit organiseren, check dan zeker altijd vooraf de richtlijnen van de overheid, de basisprotocollen per sector (cultuur en onderwijs in het bijzonder) én de regels van de lokale besturen. Zo ben je zeker op de hoogte van de meest actuele maatregelen voor alle betrokken partijen.