In de gloednieuwe brochure 'Getekende woorden, geschreven beelden' stelt het VFL inspirerende lezingen voor van twintig illustratoren en stipauteurs. 

Het Vlaamse auteurslandschap herbergt vele schatten. Niet alleen schrijvers die magie bedrijven met woorden, maar ook illustratoren en stripmakers die werelden creëren met beeld en kleur. Velen onder hen vertellen graag over hun werk en over wat hen inspireert. Zo brengen ze hun liefde voor boeken én voor hun vak over op een (jong) publiek.

Het VFL stelt in de nieuwe brochure een selectie van twintig illustratoren en stripauteurs aan u voor. Via de zoekfunctie op auteurslezingen.be ontdekt u de volledige lijst van illustratoren en stripauteurs die gesubsidieerde lezingen geven. Al deze auteurs kunt u uitnodigen in de klas, in de bib of bij uw vereniging. Het VFL zorgt daarbij voor een korting van 100 euro op het auteurshonorarium.

We hopen dat deze brochure een bron van inspiratie kan zijn om boeiende en verrassende auteursontmoetingen te organiseren. Dé manier om jong en oud warm te maken voor goede boeken met prachtig tekenwerk.

> Lees de brochure online ...

> Lees de brochure op issuu ...